Ποδόσφαιρο

Παραμένει “ανοικτό” του Μαζικού

Πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως δέχθηκε πρόταση από τη Σερβέτ για την παραχώρηση του Μπράντλεϊ Μαζικού, με την υπόθεση να μην έχει κλείσει, παρά την πρώτη αρνητική απάντηση των κιτρινόμαυρων.

Όπως αναφέρθηκε τότε, η πρόταση κρίθηκε χαμηλή και απορρίφθηκε, δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής το ακριβές ποσό της πρότασης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ελβετική ομάδα ετοιμάζεται να… επιστρέψει, καταθέτοντας μια πιο βελτιωμένη οικονομικά πρόταση για την αγορά του Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε για να προχώρησε επίσημα σε πρόταση, με τον ίδιο τον παίκτη έχει ήδη συμφωνήσει. Ο Άρης δεν είναι αρνητικός στην πώλησή του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Μένει να φανεί αν όντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για νέα πρόταση από τη Σερβέτ το επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα “αμφίβολο” φαίνεται πως είναι και το μέλλον του Μάρβιν Πίρσμαν, αν και ο Βέλγος έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη. Έτσι, με δεδομένα τα παραπάνω, ο Άρης φαίνεται πως το πιθανότερο είναι να προχωρήσει στην προσθήκη αριστερού μπακ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button