ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Παρακολουθεί τις εξελίξεις με Βλαχοδήμο ο Άγιαξ

Δημοσίευμα από την Ολλανδία αναφέρει πως ο Άγιαξ παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Μπενφίκα με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και περιμένει να κάνει κίνηση.

Το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Άγιαξ τα τελευταία χρόνια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ίσως φουντώσει ξανά και γίνει ακόμα πιο έντονο στις επόμενες ημέρες.

Και αυτό διότι ο «Αίαντας» παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην Πορτογαλία, μετά την κρίση που ξέσπασε στο εσωτερικό της Μπενφίκα ανάμεσα στον Έλληνα τερματοφύλακα και τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμίντ.

Το φραστικό επεισόδιο των δύο μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, ακόμη και μέχρι την αποχώρηση του Βλαχοδήμου από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Επιπρόσθετα σε όλα αυτά, είναι και το γεγονός ότι ο βασικός τερματοφύλακας του Άγιαξ, ο Ρούλι, τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να έχουν βγει στο ψάξιμο.

Ο Βλαχοδήμος έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια στην Μπενφίκα και αυτή είναι η μόνη στιγμή που νιώθει αμφισβήτηση στους «αετούς». Εκτός του ότι πλέον ίσως και να έχει χάσει την θέση του από τον Σάμουελ Σοάρες, ο Σμίντ είχε δηλώσει πριν από μια εβδομάδα ότι δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του.

Μέσα σε όλα αυτά, η Μπενφίκα αγόρασε έναντι δέκα εκατομμυρίων στην Σαχτάρ, ακόμη έναν τερματοφύλακα, τον Ανατόλι Τρούμπιν, με τις φήμες για αποχώρηση του Έλληνα να «οργιάζουν».

Μάλιστα οι Ολλανδοί γράφουν πως ο ίδιος ο παίκτης έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας και το μόνο που απομένει είανι να δούμε την αντίδραση της Μπενφίκα σε όλο αυτό.

Κερδισμένος πάντως από την υπόθεση μπορεί να βγει ο Άγιαξ, καθώς εκτός του ότι τον ήθελε έντονα πέρσι, πλέον μπορεί να τον πάρει και πιο φθηνά από ότι είχαν υπολογίσει στον «Αίαντα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button