Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανοιχτή στην παραχώρηση του Νεϊμάρ έναντι 90 εκατ. ευρώ

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ, το προσεχές καλοκαίρι, αρκεί να φτάσει στα γραφεία της πρόταση η οποία να «αγγίζει» τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται μέχρι το 2025, το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει αβέβαιο. Ο Νεϊμάρ έχει σκοράρει 11 τέρματα σε 19 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έως τώρα, ενώ τα ποσά που κερδίζει από τον γαλλικό σύλλογο είναι αστρονομικά, καθώς οι μηνιαίες του απολαβές φτάνουν μέχρι και τα 4,083 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!

Πριν μερικές ημέρες δημοσίευμα του «Sky Sports» ανέφερε ότι οι διοικούντες φαίνεται πως για πρώτη φορά βλέπουν με θετικό μάτι την πώληση του Βραζιλιάνου, η οποία παράλληλα θα γεμίσει και τα ταμεία της ομάδας με άφθονο χρήμα. Σημερινό δημοσίευμα (27/04) αναφέρει πως οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας είναι θετικοί στην παραχώρηση του Νεϊμάρ, αρκεί να φτάσει στα γραφεία τους, μια πρόταση των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόνο με το συγκεκριμένο ποσό θα είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί ο Αλ Κελαϊφί για τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ, το 2017 από την Μπαρτσελόνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button