Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Παναθηναϊκού υπέρ της ΕΠΟ και κατά ΠΑΣ για την αλλαγή έδρας!

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ της ΕΠΟ για την αλλαγή της έδρας του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσσπονδίας.

Την Τετάρτη (17/2) γνωστοποιήθηκε μέσω της ανακοίνωσης της ΕΠΟ, ότι ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση κατά των Ηπειρωτών και υπέρ της Ομοσπονδίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button