Ποδόσφαιρο

Παράταση ενός μήνα για τον φάκελο αδειοδότησης των ομάδων και από την UEFA

Η ΕΠΟ αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φακέλων για άδεια για το ελληνικό πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, κατά ένα μήνα, μέχρι τις 30 Απριλίου, λόγω κορωνοϊού.

Το ίδιο έκανε και η UEFA όσον αφορά τους φακέλους για τις ομάδες που θα παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη. Οι οφειλές που υπάρχουν λοιπόν, θα πρέπει να διευθετηθούν μέχρι τις 30 Απριλίου, όπως ενημέρωσε τις ομάδες ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Δημητρίου:

 «Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Κατόπιν ενεργειών και αλληλογραφίας της Διεύθυνσης Αδειοδότησης με την UEFA, ενημερωθήκαμε σήμερα για την χορήγηση παράτασης της ημερομηνίας διευθέτησης πάσης φύσεως οφειλών (31 Μαρτίου 2020) έως την 30η Απριλίου 2020 για την λήψη άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2020-21 (UEFA License).

Θεωρούμε ότι η απόφαση της UEFA δίνει μια μεγάλη ανάσα αναφορικά με τις οφειλές έως 31.12.2019 και ενδεχόμενες ρυθμίσεις/διακανονισμούς με δόσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης παρακολουθεί τις εξελίξεις έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την παροχή βοήθειας στις ελληνικές ομάδες, στην προσπάθειά τους για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής άδειας υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι λόγω της απόφασης για αναστολή των υπηρεσιών της ΕΠΟ από 18.03 έως 31.03, θα επανέλθουμε με νεότερα με την επαναλειτουργία της Ομοσπονδίας. Μείνετε σπίτι – μείνετε ασφαλείς. Υγεία σε όλους σας.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Δημητρίου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button