Ποδόσφαιρο

Παράσχος: «Μεγάλη προσοχή με τον Άρη»

Ενόψει (και) του αγώνα με τους κιτρινόμαυρους μίλησε ο Γιώργος Παράσχος.

Όπως είπε μιλώντας στην Nova: «Παρότι ήρθα στην ομάδα ενώ είχε ολοκληρωθεί το ρόστερ και είχαν γίνει οι μεταγραφές, καταφέραμε με την σκληρή δουλειά να φανούμε ανταγωνιστικοί σε δύσκολα ματς όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Σιγά – σιγά σταθεροποιήσαμε το ρυθμό μας και το σημαντικότερο βρήκαμε το αποτέλεσμα σε ματς όπου νωρίτερα το αξίζαμε αλλά δεν παίρναμε κάτι! Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και έχουμε βελτιωθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο πως φτάσαμε στις τέσσερις εκτός έδρας νίκες στα μισά του πρωταθλήματος και επόμενος στόχος μας μέσα από την δουλειά και τα ματς είναι να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί κυρίως εντός έδρας.

Δεν με φοβίζει το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς. Καταφέραμε μέσα από την δουλειά των παικτών και τις αλλαγές που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια να διατηρήσουμε την ομάδα σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς ήρθε ο τραυματισμός του Ιωάννου που δεν θα τον έχουμε στο ματς με τον Άρη, όπως και τους Λισγάρα, Βίκι (Σλίβκα) αλλά το καλό είναι πως επανέρχονται κάποιοι τιμωρημένοι για ένα πολύ δύσκολο ματς”.

Για τους κιτρινόμαυρους είπε: “Ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι τόσο στο σύνολό του όσο και σε ατομικό επίπεδο. Θέλει μεγάλη προσοχή. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με έμφαση από την πλευρά μας στα σωστά μαρκαρίσματα στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής. Εάν καταφέρουμε και περιορίσουμε εκεί τους αντιπάλους μας θα μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί εντός έδρας. Να φτάνουμε πιο εύκολα στο γκολ. Έρχονται εδώ ομάδες που με μια-δύο φάσεις σκοράρουν κι αυτό μας αγχώνει!  Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είμαστε πολύ καλοί όμως δείχνουμε πως μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button