Ποδόσφαιρο

Αντιεπαγγελματικά παράπονα στην Σουηδία από τον Σούντγκρεν προς Άρη και Ένινγκ

Σχόλια προς τον Άρη και τον προπονητή της ομάδας… έστειλε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μιλώντας με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μη τιμώντας ο ίδιος την συμφωνία του με την ομάδα και δείχνοντας έντονο αντιεπαγγελματισμό, γεγονός που και στο παρελθόν έχει προβληματίσει τους “κίτρινους”, καθώς ειδικά για το θέμα του συμβολαίου του και της αποπληρωμής του, το ζήτημα είχε λυθεί…

Μιλώντας στο «Fotbolldirekt.se», ο Σουηδός σημείωσε ότι νοσταλγεί τις περιόδους που αγωνιζόταν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Σουηδού:

Αρχικά ανέφερε: «Δεν τα πάω καθόλου καλά με τον προπονητή. Και δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την απόδοση ή την προσωπικότητά μου. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον, γιατί δεν μου μιλάει. Η κατάσταση είναι εκνευριστική, μοιάζει να με μισεί».

Για τον Χαριστέα: “Ήταν μεγάλος παίκτης παλαιότερα. Έπαιξε στον Άρη πριν γίνει επαγγελματίας και φύγει στο εξωτερικό και είναι κάτι σαν ίνδαλμα εδώ. Δεν ξέρω, κανείς δεν με έχει βοηθήσει”.

Συνέχισε λέγοντας: «Μου λείπει πολύ η ΑΙΚ και το σουηδικό ποδόσφαιρο. Αν είχα τον μισθό που έχω εδώ, δεν θα πήγαινα πουθενά. Εκεί απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι. Εδώ δεν είναι όπως στη Σουηδία, όπου ο μισθός μπαίνει στις 00:01 την 25η του μηνός. Εδώ προέχει να πληρωθούν οι παίκτες που παίζουν και υπάρχουν κάποιες τρύπες στο συμβόλαιο. Είναι σημαντικό να γράψεις τα πάντα σε ένα κομμάτι χαρτί, ώστε να έχεις τον έλεγχο, γιατί είναι χάος εάν θέλω είμαι ειλικρινής”.

».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button