Ποδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «O Ιτούρμπε θέλει μόνο… να σε μυρίσει, άψογη η συνεργασία μας με την ΠΑΕ»

Ο Στέλιος Παπαϊωάννου, επικεφαλής της εταιρίας “Stabomania” και χορηγός της ΠΑΕ Άρης, μίλησε στο Yellow Radio 101,7, σχετικά με την νέα συλλογή στην μπουτίκ των “κιτρινόμαυρων”, καθώς και για την ευχάριστη επίσκεψη που δέχθηκαν από τον Χουάν Ιτούρμπε.

Πώς ξεκίνησε η νέα σεζόν για την μπουτίκ του Άρη; Είναι μία καινούρια χρονιά, ξεκινώντας με τον πρόεδρο κύριο Καρυπίδη, μπήκαν όλοι οι συνεργάτες σε ένα πλαίσιο πολύ καλής διάθεσης. Δηλαδή, έχει διάθεση να βγάλει σχέδια, να φτιάξει στολές, έχεις διάθεση να φτιάξεις πράγματα και άσχετα με το τι είναι ο καθένας οπαδικά – πάνω κάτω ξέρουμε – είναι και η διάθεση του να μπεις στην διαδικασία να εργαστείς για αυτό το κομμάτι. Να προσφέρεις ότι μπορεί ο καθένας με το δικό του μετερίζι. Φυσικά, το σημαντικό είναι ότι δεν είναι μόνο η stabomania, είναι πάρα πολλοί άνθρωποι από την ΠΑΕ, οι οποίοι μας δίνουν της κατευθυντήριες γραμμές και περπατάμε έτσι. Φέτος έχουμε έναν Άρη που από άποψη συνεργασίας είναι άψογοι. Προχωράει πολύ ωραία θεωρώ αυτό το κομμάτι και δημιουργικά. Ο κόσμος ανταποκρίνεται με πάρα πολύ βάρος σε αυτό το κομμάτι και το αγωνιστικό. Όταν έχεις και το προϊόν να το πουλήσεις, όταν έχεις Καμαρά και Ιτούρμπε, τεράστιους παίκτες με διάθεση να προσφέρουν, πράγμα που έκαναν στο πρώτο πεντάλεπτο μέσα στο παιχνίδι, τότε τα χέρια σου λύνονται και έχεις άλλη διάθεση να δουλέψεις. Όταν «πατάω» το όνομα του Καμαρά, λέω «Άντε παλικάρι μου!».

Είναι αλήθεια πως ο χρόνος υπήρξε δευτερεύων ζήτημα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το στήσιμο της μπουτίκ; Η συνεργασία μας με ένα brand name όπως του Άρη και πίσω από τον Άρη βρίσκεται ένας άντρας ο οποίος τρέχει πανικόβλητος πρωί και βράδυ, δεν κοιτάζει ημερομηνίες και όλοι αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται για τον Άρη δεν τους ενδιαφέρει ούτε η ώρα ούτε η ημερομηνία. Πόσω μάλλον εμείς, που είμαστε κομμάτια του παζλ αυτού, τι θα γινόταν αν εμείς αφήναμε την δουλειά μας και δεν υπολογίζαμε 14 και 15 Αυγούστου στο πρόγραμμα; Όταν παίρνουμε μία εντολή, πρέπει να πραγματοποιείται, όταν το κεφάλι τρέχει, δεν μπορεί να μην τρέχει το υπόλοιπο σώμα.

Έχει πέσει το βάρος στις φανέλες των νέων παικτών; Αυτά είναι τα ονόματα που αυτές τις ημέρες τρέχουν περισσότερο. Αλλά, συνήθως έτσι γίνεται. Πολύ περισσότερο, στην προκειμένη περίπτωση, αποδίδουν κιόλας. Μπήκαν πρώτη μέρα οι άνθρωποι και κάνουν «παπάδες». Μπορεί τον Σεπτέμβρη, να κάνουν «ντόρο» άλλα ονόματα.

Σάσα, Γκάμα, Γκαρσία, είναι δυνάμεις τις οποίες δεν πειράζει κανένας, είναι σταθερές.

Τέλος, σχετικά με την ευχάριστη επίσκεψη του Ιτούρμπε στο κατάστημα: Ήρθαμε το πρωί για να ανοίξουμε το μαγαζί, όπου ήρθε ο Ιτούρμπε με τον μάνατζερ του, αν δεν κάνω λάθος, ήθελε κάποιες φανέλες που θα έπαιρνε για προσωπικά δώρα, να μοιράσει σε ανάγκες που έχει ο ίδιος. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος, φυσικά «εκμεταλλεύτηκα» την ευκαιρία για να τον βγάλω μία φωτογραφία, αφού τίμησε με την παρουσία του τον χώρο μας. Είναι ένα υπέροχο παιδί, μέσος άνθρωπος, θα το δείτε στην πορεία και είναι αυτό που λέμε «απλά να σε μυρίσει θέλει», έχει φυσιογνωμία πολιτισμού

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button