Μπάσκετ

Παπαγεωργίου: “Αξίζει κάθε θυσία που γίνεται για τον Άρη” (video)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για τον φετινό Άρη:

“Ο φετινός Άρης είναι μια νέα και καινούργια ομάδα και κάθε τι νέο, χρειάζεται τον χρόνο του. Εμείς στον Άρη έχουμε υπομονή, δουλεύουμε σκληρά σε όλα τα επίπεδα και περιμένουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Κάναμε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και αυτό στέλνει ένα μήνυμα, για τη δυναμική της ομάδας. Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν. Απομένει να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια”.

Για την παρουσία του Γιάννη Καστρίτη:

“Μας έχει κατακτήσει, τόσο με τις τακτικές του γνώσεις, όσο και με τον χαρακτήρα του. Νομίζω στο πρόσωπο του ο Άρης έχει βρει τον τεχνικό ηγέτη, όπως και στους υπόλοιπους του σταφ.”

Για την προσπάθεια που γίνεται εκτός παρκέ:

“Μέχρι και την τελευταία μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δόθηκε πολυμέτωπος αγώνας. Νομίζω πως ο Άρης είναι μια ομάδα που αξίζει κάθε θυσία από αυτές που κάνουμε καθημερινά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τιμούμε τον σύλλογο. Είναι κάτι που ρώτησε και κάποιος συνάδελφος σας, για το αν είναι πιο δύσκολο να είσαι παίκτης ή παράγοντας. Με την εμπειρία που έχω και από τις δύο θέσεις, το να ηγείσαι σε μια ομάδα όπως ο Άρης με την ιστορία της και τους φιλάθλους της, είναι πολύ δυσκολότερο από το να είσαι αθλητής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button