Ποδόσφαιρο

Παπέτας: «Ο φετινός Άρης θυμίζει άλλες εποχές, όπλο για την ομάδα ο Μάντζιος»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Τάκης Παπέτας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον σύνδεσμο στον οποίο βρίσκεται:

Είμαι από τους ιδρυτές του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. Άρης Nicosia Club και κρατάμε ψηλά την σημαία του Άρη μας.

Για την απόφαση για παρουσία κόσμου στα Ελληνικά γήπεδα και την αναίρεση της:

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό που ήξερα και εγώ χθες είναι ότι με τον Αστέρα Τρίπολης θα υπήρχε ένα ποσοστό φιλάθλων, που ξέρουμε πόσο βοηθάει αυτό την ομάδα του Άρη.

Το ίδιο πράγμα βλέπουμε και στην Κύπρο. Την Παρασκευή ξέραμε ότι θα υπήρχαν φίλαθλοι, αλλά μέσα σε 24 ώρες αυξήθηκαν τα κρούσματα και αναιρέθηκε η απόφαση.

Για τον φετινό Άρη:

Η φετινή πορεία του Άρη μας θυμίζει άλλες εποχές. Τις εποχές του 1970-74, την ομάδα που διεκδίκησε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα ακόμη δεν έχει πιάσει πολλά επίπεδα. Φανταστείτε να ανέβουν κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Σάσα, ο Ματέο Γκαρσία και ο Λόπεθ.

Αν αυτοί οι παίκτες ανεβάσουν την απόδοση τους μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα κάποια όνειρα που ούτε τα φανταζόμασταν.

Ενώ συνέχισε:

Το βλέπω ίσως και λίγο διαφορετικά. Συζητάμε με αρκετά παιδιά και παλαίμαχους. Αυτή η ομάδα δεν μας έχει ενθουσιάσει. Αλλά έχει θετικά στοιχεία, ενώ οι αντίπαλοι της παίζουν Κυριακή-Τετάρτη. Ίσως το στραπάτσο με την Κόλος βοηθήσει στο να έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο.

Έχουμε δει όλες τις Ελληνικές ομάδες, καμία δεν ξεχωρίζει. Ακόμη και στο «βάθος» μόνο ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο βάθος από εμάς.

Η ομάδα μπορεί να παίρνει αποτελέσματα, ήδη πήραμε το πρώτο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό.

Για την διαχείριση της πρώτης θέσης και τον προπονητή της ομάδας:

Πρώτα από όλα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι προσγειωμένοι. Η σωστή προετοιμασία και η καθοδήγηση από τον Άκη Μάντζιο είναι ένα ακόμη όπλο για την ομάδα μας.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνει μεγάλη ομάδα να δουλέψει. Και αυτός έχει τους δικούς του στόχους, αν πετύχει ο Άρης πετυχαίνει ο ίδιος.

Μου έλεγε ο Παναγούλιας: “You are the best, είσαι ο καλύτερος από όλους, δεν μπορεί να σε σταματήσει κανένας.”. Αυτό μας έλεγε, αυτό θα έλεγα και εγώ στους ποδοσφαιριστές.

Για την συνέχεια:

Είναι ελπίδα μας και ευχή μας να μείνουμε στην κορυφή. Η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση όλου του κόσμου θα είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση.

Βλέπω τα παιδιά, που με δυσκολίες ωραρίου παλεύουν να έρχονται στον σύνδεσμο για τα παιχνίδια του Άρη.

Για το ότι πριν έρθει στον Άρη είχε κάνει προσπάθειες ο Λουκάς Μπάρλος να τον πάει στην ΑΕΚ:

Όταν ανέβηκα Ελλάδα με πήραν από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για να με δοκιμάσουν στην ΑΕΚ. Με πήρε στα γραφεία του ο Μπάρλος, συζητήσαμε, αλλά επειδή η ψυχή μου ήταν για τον Άρη του ζήτησα να μου δώσει 2-3 μέρες.

Είχα ακούσει ότι με είχε δει ο κ.Παναγούλιας, με δοκίμασε, πήγαμε στο γραφείο του χωρίς δεύτερη σκέψη με υπέγραψαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button