ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Παπέν: «Eχει το προβάδισμα για τη Χρυσή Μπάλα ο Μπενζεμά»

Το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά έπλεξε με δηλώσεις που έκανε ο Ζαν – Πιερ Παπέν, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον καλύτερο επιθετικό στον πλανήτη, ενώ υποστήριξε πως έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ φρόντισε να το επιβεβαιώσει αυτό και με το παραπάνω, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι με το χατ – τρικ που έκανε στη νίκη με 3-1 των «μερένγκες» απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ζαν – Πιερ Παπέν στο «Europe 1», ο ίδιος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του σέντερ φορ της «Βασίλισσας». «Για εμένα είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο, το καλύτερο 9άρι. Δούλεψε πολύ και έχει ενδυναμώσει πολλά πράγματα. Έμαθε να χτίζει μυική μάζα, ενώ βελτίωσε το παιχνίδι του με το κεφάλι.

Μαθαίνουμε διαρκώς στο ποδόσφαιρο. Εάν θέλουμε να παραμείνουμε στο ποδόσφαιρο, το σώμα πρέπει να ακολουθεί και ο Καρίμ το γνωρίζει. Το τελευταίο όνειρο για τον Καρίμ είναι η Χρυσή Μπάλα. Νομίζω πως έχει το προβάδισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 1991.

Ο Μπενζεμά μπορεί να διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 37 γκολ, σε 36 αγώνες της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς επίσης και 13 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button