Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Παναγίδης: Η συζήτηση για τον δανεισμό και η παραμονή του

Άκαρπες αποδείχθηκαν οι επαφές, που έγιναν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα για την παραχώρηση του Μιχάλη Παναγίδη, με τη μορφή δανεισμού, σε ομάδα της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα με τον Εθνικό Άχνας.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Κύπρο έκλεισε τη Δευτέρα (09/09), χωρίς όμως να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τον 20χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό του Άρη να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναγίδης μετά από το περσινό ελπιδοφόρο ντεμπούτο, που έκανε στη Super League με τη φανέλα του Άρη, δεν βρίσκει θέση φέτος στο ρόστερ, μιας και ο συναγωνισμός έχει αυξηθεί και γνωρίζει ότι χρόνος συμμετοχής του θα περιοριστεί, οπότε θα χρειαστεί να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για να βρει μια ευκαιρία.

Αυτός είναι και ο λόγος, που οι δύο πλευρές άνοιξαν την κουβέντα για δανεισμό, ώστε να πάρει αγωνιστικό χρόνο, αλλά το πιο πιθανό πλέον είναι η παραμονή του Παναγίδη στους κιτρινόμαυρους τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο, που θα επανεξεταστούν τα δεδομένα.

Εκτός, κι αν μέσα στις επόμενες ώρες προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί στον 20χρονο συμμετοχές και ασφαλώς ένα περιβάλλον που θα του εξασφαλίσει και προοπτική εξέλιξης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button