Ποδόσφαιρο

Παναγίδης: «Δουλεύω και αυτό βγαίνει»

Οι δηλώσεις του στη NOVA.

Δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού με τη Κηφισιά πραγματοποίησε ο νεαρός εξτρέμ.

Και πρόσθεσε: “Δεν περιμένουμε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά έχει καλούς παίκτες, που χρειάζονται προσοχή. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να νικήσουμε”.

Σχετικά με το τι πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ από τον σημερινό αντίπαλό του, σχολίασε: “Αυτό που πρέπει να προσέξουμε από τον αντίπαλο είναι η μετάβαση από την άμυνά του στην επίθεση. Όταν κερδίζουν την μπάλα οι παίκτες της Κηφισιάς φεύγουν γρήγορα μπροστά. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να νικήσουμε”.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ για να φτάσει στη νίκη, τόνισε: “Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Επιπλέον, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, πετυχαίνοντας γκολ”.

Ερωτώμενος για τον ίδιο, το ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ στη μεγάλη κατηγορία και τα συναισθήματά του γι’ αυτό το γεγονός, απάντησε: “Νιώθω πολύ όμορφα που αρχίζω να μπαίνω στα παιχνίδια. Δουλεύω καλά κι αυτό βγαίνει. Αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Δέχομαι πολλά μηνύματα από τους φίλους της ομάδας κι αυτό με ευχαριστεί!”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button