Ποδόσφαιρο

Παναγίδης: “Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, παίζω όπου θέλει ο κόουτς” (video)

Ο Μιχάλης Παναγίδης ξεχώρισε με την απόδοσή του στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ και μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ακολούθησαν την ομάδα στη Βουλγαρία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, τους στόχους του, τη θέση που του αρέσει περισσότερο και τους συμπαίκτες που τον βοηθούν να να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Ήταν το πρώτο σου 90λεπτο με την ανδρική ομάδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Πώς το έζησες και τι έχεις στο μυαλό σου;

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Χαίρομαι που ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε όλο το ματς. Συνεχίζουμε. Δουλεύω καθημερινά για να πετύχω τον στόχο μου».

Επειδή στο φιλικό με την Μπότεφ έπαιξες σε δύο θέσεις, εξτρέμ ή δίπλα στον Νταρίντα στα χαφ;

«Μου αρέσει πιο πολύ να παίζω εξτρέμ, αλλά προφανώς όπου θέλει ο κόουτς. Όπου με βάλει».

Είδαμε ότι προσπάθησες να πάρεις πρωτοβουλίες, είχες διαρκή κίνηση και χωρίς την μπάλα, ήσουν μέσα σε φάσεις, είχες και 1-2 στιγμές που θα μπορούσες να σκοράρεις…

«Είναι κάτι που μου είπε ο κόουτς. Να παίρνω ενέργειες, να ζητάω την μπάλα να κάνω κινήσεις, ώστε να δείξω πράγματα. Κι αυτό έκανα».

Τρίτο φιλικό παιχνίδι, ίσως και στο Ισραήλ και έπαιξε. Τι έχεις πάρει μέχρι τώρα, νιώθεις ότι μαθαίνεις κάτι από αυτές τις εμπειρίες;

«Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, με βοηθάει πολύ ο Λάζαρος (σ.σ. Χριστοδουλόπουλος), μου λέει τι να κάνω. Τον ακούω και συνεχίζουμε».

-Γενικά υπάρχει μία πολύ μεγάλη επιθυμία του κόσμου να βγάλει ο Άρης παιδιά από τις ακαδημίες του. Εσύ είσαι ένα από αυτά, παίρνεις τις ευκαιρίες σου. Πώς το ζεις όλο αυτό;

«Μακάρι να πάρω χρόνο συμμετοχής και στα επίσημα ματς, δουλεύω σκληρά, όπως είπα ξανά και θα δούμε».

Ο Οντουμπάζιο σε βοηθάει καθόλου; (σ.σ. ήταν δίπλα του όσο μιλούσε).

«Ναι ναι με βοηθάει».

Οντουμπάζιο: «Τοπ, τοπ παίκτης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button