Ποδόσφαιρο

Παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα σε Ατρόμητο και Ευαγγέλου! (video)

Στις 5 Δεκεμβρίου 2020 ο Άρης κατάφερε να φύγει με το βαθμό από το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα διαιτητικά “όργια” του Ευαγγέλου.

Ο Αθηναίος διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου στο 35′ σε… χέρι του Ρόουζ, που ο ίδιος φαντάστηκε, αποβάλλοντας μάλιστα και τον Γάλλο αμυντικό του Άρη. Ο Μανούσος το εκτέλεσε στο 37′ ανοίγοντας το σκορ για τους Περιστεριώτες. Μάλιστα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′ ο Μουνίθ έκανε δύο τα τέρματα των Περιστεριωτών, βάζοντας πολύ δύσκολα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Άρης όμως από κει και πέρα έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε να ισοφαρίσει, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό. Αρχικά στο 56′ έγινε ένα πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Μάνο, που “έπνιξε” ο Ευαγγέλου για να έρθει ο Κάτσε στο 61′, μετά από ασίστ του Σίλβα, να μειώσει το σκορ. Ο Σάσα ήταν αυτός που πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 81′, συνεργαζόμενος άψογα με τον Μαντσίνι και πλασάροντας εύστοχα, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button