ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Παλεύουν» για τον δανεισμό του Ζιγέκ Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε!

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Χακίμ Ζιγέκ με τη μορφή δανεισμού, φαίνεται πως εξετάζουν η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν γαλλικά, αλλά και τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μετά το «φιάσκο» της μετακίνησης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, αλλά και της Φενέρμπαχτσε, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό τους μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή του δανεισμού!

Ωστόσο αμφότεροι οι δύο σύλλογοι, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα επιχειρούν να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις και για το δάνειο, αλλά και για τον μισθό του παίκτη, χωρίς ωστόσο οι συζητήσεις να έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής καρπούς.

Θυμίζουμε ότι ο Ζιγέκ ήταν προ των πυλών της Παρί, ωστόσο οι λάθος χειρισμοί της Τσέλσι ήταν εκείνοι που χάλασαν τη μεταγραφή, καθώς οι «μπλε» του Λονδίνου έστειλαν τρεις φορές λάθος έγγραφα στον γαλλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν την προθεσμία.

Ζιγέκ έχει καταγράψει 98 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι, πετυχαίνοντας 14 γκολ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Γκρέιαμ Πότερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button