Ποδόσφαιρο

Παλεύει για Κογιαδο ο Άρης!

Ο Άλεξ Κογιάδο παραμένει στη λίστα του Άρη για την ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν τις δυσκολίες της απόκτησής του, αλλά συνεχίζουν να το “παλεύουν”.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπέτις αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Αλ Οκχντούντ, με τη μορφή δανεισμού.

Στους Σαουδάραβες είχε τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 34 συμμετοχές. Ο Κογιάδο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, πριν πάριε μεταγραφή στους Ανδαλουσιανούς. Ο Κογιάδο αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να έχουν επαφές με την ισπανική ομάδα για να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι δυσκολίες πάντως έχουν να κάνουν με το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη με την Μπέτις, την στιγμή μάλιστα που έπαιρνε πολλά χρήματα και στη Σαουδική Αραβία. Οι καλές σχέσεις των κιτρινόμαυρων με την Μπέτις (περιπτώσεις Μορόν και Μοντόγια) αποτελούν ήδη από την άλλη ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο Κογιάδο πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, υποστήριξε ότι στόχος του είναι η διεκδίκηση μιας θέσης στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας μέσα από το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ωστόσο, πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι πιθανότητές του δεν είναι πολλές. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Μπέτις να επιδιώξει μια λύση αντίστοιχη με αυτή του Λορέν Μορόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button