Μπάσκετ

Παλέ: Έτσι έβαλε ο Λάσκαρης την «θηλιά» στον λαιμό του Άρη

Tους κακούς χειρισμούς του Νίκου Λάσκαρη σε ότι έχει να κάνει με το Αλεξάνδρειο πληρώνει μέχρι και σήμερα ο Άρης.

Ο Άρης το 2015 είχε υπογράψει συμφωνία με το Αλεξάνδρειο, σύμφωνα με την οποία θα έπαιρνε το γήπεδο για τα επόμενα 10+10 χρόνια. Η ανανέωση θα μπορούσε να γίνει από τον Άρη, με τον όρο αυτό να μπαίνει για πρακτικούς λόγους.

Όταν είχε γίνει η συμφωνία οι συζητήσεις ΚΑΕ-πολιτείας γινόταν για να υπάρξει νέο γήπεδο το 2015 για την ομάδα, ώστε να μην χρειαστεί η ανανέωση.

Παρόλα αυτά νέο γήπεδο δεν έγινε, και το 2015 ο Νίκος Λάσκαρης κλήθηκε να ανανεώσει την συμφωνία και αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί. Δεν ενεργοποίησε την δεκαετή ανανέωση (χωρίς κόστος μέχρι το 2025) και αποφάσισε να διαπραγματευτεί με τις γνωστές σε όλους συνέπειες.

Από εκείνη την κάκιστη συμφωνία που είχε κλειστεί μέχρι και σήμερα ο Άρης χρειάστηκε να δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Αλεξάνδρειο αντί να έχει την ευκαιρία να τα επενδύσει στην ομάδα.

Σαφώς βέβαια το ότι η τότε διοίκηση του Άρη έκανε έναν τραγικό χειρισμό δεν δικαιοδοτεί καμία πολιτεία να αφήνει στην άκρη τους κιτρινόμαυρους. Η ομάδα έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει συμφωνία για το γήπεδο του Αλεξανδρείου και η (κάθε) κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι της χώρας παίρνουν αυτό που θέλουν και με το παραπάνω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button