Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Άρης: «Κουπόνια για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ενίσχυση και για την ΚΑΕ»

Κουπόνια για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πρόκειται να εκδώσει η ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά:

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε εδώ και καιρό από τον κόσμο μας είναι πολλά. Η επιθυμία των φιλάθλων μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ και της ομάδας μας, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, είναι πράγματι συγκινητική. Ένα «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο…

Ανταποκρινόμενη, λοιπόν, στην επιθυμία σας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε στα επερχόμενα ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και τον Παναθηναϊκό να σας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξετε εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση εμπορικού κουπονιού, σε συνεργασία με την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ», ενόψει των δύο αγώνων της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης με την Α.Ε.Κ. (14/01) και τον Παναθηναϊκό (17/01).

Ο κάτοχός του δικαιούται ισόποση δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές του από την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ» ύψους 49,99 ευρώ (ή παραπάνω ποσού) ως τις 30 Ιουνίου 2021.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το κουπόνι τους, μέσω της TICKETMASTER, στην τιμή των 5 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να διευκρινίσει ότι ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθεί για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο Αυτοκράτορας μας χρειάζεται και είμαστε όλοι δίπλα του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button