Μπάσκετ

Παίρνει τον Χάτσερ πριν τον Άρη ο Ηρακλής

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα ο Ηρακλής ολοκληρώνει το deal με τον Ουίλιαμ Χάτσερ, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο για την συμφωνία.

Η εκκίνηση στην Basket League ήταν εντυπωσιακή για τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ, φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση με 75-57, δείχνοντας πως και φέτος θέλει να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στην προσπάθειά του αυτή μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένος στη συνέχεια της σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι συνεργάτες του εντόπισαν έναν παίκτη με εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ο οποίος ξέρει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Όπως φαίνεται ο παίκτης αυτός είναι ο Ουίλ Χάτσερ. Ο 36χρονος γκαρντ από το Μίσιγκαν ήταν ελεύθερος στην αγορά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Περιστέρι, το καλοκαίρι και αναζητούσε την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτή βρέθηκε στον Ηρακλή, καθώς οι ιθύνοντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης προσέγγισαν τον πολύπειρο άσο και η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε το deal να είναι προ των πυλών και τον έμπειρο άσο να ετοιμάζεται να βρεθεί για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τα δύο περάσματά του από τον ΠΑΟΚ (2015-16, 2018-19).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button