Ποδόσφαιρο

Παίρνει τον Καμερουνέζο φορ Μουκάντζο η ΑΕΛ

Σε μια σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία έκανε η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να αποκτούν σύμφωνα με πληροφορίες τον διεθνή Καμερουνέζο επιθετικό Μπένζαμιν Μουκάντζο.

Ο 32χρονο σέντερ φορ αγωνιζόταν στην Βαλενσιέν, ενώ συνολικά την καριέρα του την έχει κάνει στην Γαλλία. Αρχικά έπαιξε στην Ρεν και την περίοδο 2009-2011 στην Νίμ όπου σε 46 συμμετοχές σκόραρε 8 φορές. Το δεύτερο μισό του 2011 βρέθηκε στην Μονακό όπου σε 16 παιχνίδια είχε 3 γκολ πριν πάρει μεταγραφή για την Νανσί.

Στη Νανσί κάθισε 3 χρονιές και σε 89 παιχνίδια πανηγύρισε 19 τέρματα, ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην Ρεμς που σε 31 ματς είχε 8 γκολ σε μια χρονιά ιδιαίτερα γεμάτη για ακόμα μία φορά. Τα δύο του χρόνια στην Λοριάν ήταν πολύ παραγωγικά, καθώς σε 56 συμμετοχές είχε 26 γκολ. Εμφανίσεις που του άνοιξαν τον δρόμο της Κίνας.

Οι Γάλλοι τον πούλησαν στην Τζιανσού με 7 εκατομμύρια ευρώ και στην Κίνα σε Τζιανσού και Μπειτζίν Ρενχ είχε 28 συμμετοχές με 14 τέρματα. Πέρσι το δεύτερο μισό έπαιξε για 4 παιχνίδια στην Λανς και φέτος στην Βαλενσιέν είχε 2 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Ο Μουκάντζο είναι διεθνής και συνολικά έχει παίξει στην Εθνική Καμερούν 57 φορές, έχοντας σκοράρει 8 τέρματα. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ που τόσο λείπει από την ΑΕΛ και μένει αυτό να φανεί και στην πράξη και να βοηθήσει την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button