Ποδόσφαιρο

Παίρνει Καρλίτος ο Ατρόμητος

Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες μέρες ο Καρλίτος, ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τον Ατρόμητο.

Ποδαρικό στη φετινή μεταγραφική περίοδο κάνει ο Ατρόμητος, με ένα δυνατό όνομα που θα κάνει γκελ. Ο λόγος για τον Καρλίτος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Περιστερίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Ατρόμητο.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά στη Λαμία (10 γκολ σε 22 παιχνίδια), ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός πήρε μεταγραφή για το Καζακστάν και την Αστάνα, αλλά δύο μήνες αργότερα ζήτησε να αποχωρήσει. Επιστρέφει για λογαριασμό τρίτης ελληνικής ομάδας, αφού τη διετία 2020-2022 είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν μετά την χρόνια που πραγματοποίησε στη Λαμία, καθώς ο Καρλιτος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο. Ωστόσο, η διοίκηση του Ατρομήτου έκανε την υπέρβαση και κατάφερε να δώσει τα χέρια με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button