Ποδόσφαιρο

Παίρνει δύο παίκτες ο Παναθηναϊκός, αποδεσμεύει Ραφίνια ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός έχει ουσιαστικά κλείσει τον Γιουνούς Σανκαρέ για τη θέση του αμυντικού χαφ και είναι μια ανάσα και από τον εξτρέμ Γενί Ενγκμπακοτό.

Ο πρώτος, 31χρονος Σενεγαλέζος, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, υπάρχει συμφωνία για την απόκτησή του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και εφόσον περάσει τα ιατρικά σήμερα, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Στη βουλγαρική ομάδα ανήκει από το καλοκαίρι και μετρούσε 22 συμμετοχές (6 στο Europa League) και 3 γκολ.

Επίσης είναι μια ανάσα και από τον Γενί Ενγκμπακοτό. O 29χρονος Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο εξτρέμ θα αποκτηθεί από τη Γκινγκάμπ, με την οποία φέτος είχε 21 συμμετοχές και 5 γκολ στη Ligue 2. Ο Στίβεν Μεντόσα ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία για την απόκτησή του και έτσι ο Παναθηναϊκός στράφηκε στον Ενγκμπακοτό.

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, ύστερα από την έλευση του Κένι Λαλά.

Ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν υπολογίζει καν τον έμπειρο παίκτη, αφού στα τελευταία τέσσερα ματς έχει παίξει μόνο στο πρόσφατο με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ραφίνια είναι πολύ δύσκολη, αφού το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα βρει τώρα ομάδα να του προσφέρει 700 με 800 χιλιάδες ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button