ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πήρε 18χρονο Βραζιλιάνο η Τσέλσι!

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο 18χρονος ταλαντούχος μέσος της Βάσκο ντα Γκάμα, Αντρέι Σάντος.

Με το «βλέμμα» στο μέλλον, μετά τον Φοφανά η Τσέλσι κάνει δικό της και τον 18χρονο Αντρέι Σάντος της Βάσκο ντα Γκάμα, με τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους λονδρέζους να θεωρείται «τελειωμένη».

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η αγγλική ομάδα θα καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιανου, έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον ίδιο.

Υπογραμμίζεται πως ξεκινάει άμεσα η προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην αγγλική ομάδα.

Ο Αντρέι Σάντος αγωνίζεται ως μέσος στον βραζιλιάνικο σύλλογο που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος, ενώ ο ίδιος τη φετινή σεζόν μετρά 36 εμφανίσεις έχοντας πετύχει και οκτώ γκολ.

Έχει φορέσει τη φανέλα της Κ16 της «σελεσάο» πίσω στο 2019, ενώ στη παρούσα φάση αποτελεί στέλεχος της Κ20 χωρίς ωστόσο να έχει πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button