Ποδόσφαιρο

Πήρε πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Κηφισιά πριν τον Άρη

H Κηφισιά κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, Μοργκάν Σναϊντερλέν, ο οποίος άμεσα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις της Κηφισιάς με τον Μοργκάν Σναϊντερλέν! Η Παρασκευή (29/9) ήταν η καθοριστική ημέρα των διαπραγματεύσεων των δυο πλευρών και τελικά έχουμε οριστική συμφωνία. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, ο οποίος άμεσα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, να ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Η Κηφισιά είχε καλύψει τα βασικά της «κενά» μετά την προσθήκη του Λοΐκ Λαντρ, όμως από τη στιγμή που προέκυψαν οι συνθήκες για την απόκτηση ενός παίκτης του επιπέδου και της εμπειρία του Σναϊντερλέν ήταν μια ευκαιρία που η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορούσε να μην την κυνηγήσει. Σαφώς χρειάστηκε μια υπέρβαση για να κλείσει το «deal», η οποία και έγινε, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να βάζει το «κερασάκι» στην μεταγραφική της… τούρτα.

Ο 34χρονος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κόνιασπορ παρότι στις αρχές του Αυγούστου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το τουρκικό club, λόγω ενός προσωπικού θέματος. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τη διετία 2015-2017) και Εβερτον (2017-2020), ενώ πέρσι έπαιζε στη Σίνδεϊ Γουόντερς της Αυστραλίας, ενώ έχει κάνει 16 εμφανίσεις με τη Γαλλία, όντας και στην αποστολή για το Euro 2016.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button