Ποδόσφαιρο

Πήρε προβάδισμα ο Ντιόπ!

Μπαίνοντας σαν αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, ο Σενεγαλέζος έδειξε σε καλύτερη κατάσταση, βάζοντας υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα στο Αγρίνιο.

Ο Άρης έχει αποφασίσει να αποκτήσει έναν ακόμη αμυντικό χαφ, με τον Μπρούνο Κόστα στο προσκήνιο, ωστόσο αυτή η μεταγραφή δεν θα προλάβει το ματς της Κυριακής (28/08, 19.00) με τον Παναιτωλικό, στο οποίο ο Χερμάν Μπούργος, μέσα στα αγωνιστικά διλήμματα που πιθανόν έχει, θα πρέπει να αποφασίσει και τι θα κάνει στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντουκουρέ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, οπότε το θέμα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του. Ο Νταμπό δεν ήταν καλός κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ ο Ντιόπ που έπαιξε στο β’ ημίχρονο, ήταν αρκετά θετικός.

Πλέον ο προπονητής του Άρη καλείται να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα χρησιμοποιήσει στα χαφ. Μέχρι στιγμής έχει δείξει εμπιστοσύνη στον Νταμπό, αλλά πλέον ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει εκ νέου βασικός ο Ντιόπ. Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον η επιλογή του Αργεντινού για το ματς στο Αγρίνιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button