Ποδόσφαιρο

Πήγε πάλι πίσω ο προγραμματισμός του Άρη!

Τα μαντάτα από το CAS ήρθαν χθες για τους κιτρινόμαυρους, με τη νέα παράταση να μεταθέτει την αγωνία για πιθανή απόφαση τον επόμενο μήνα.

Η αναβλητικότητα του Δικαστηρίου της Λωζάννης στην υπόθεση Ντουρμισάι κρατάει ζωντανή την ελπίδα για αποφυγή ενός μεταγραφικού ban ,παράλληλα όμως πάει κι άλλο πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι ανανεώσεις είναι ένα από τα πρώτα θέματα στην ατζέντα του Άρη, με το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν μπει ακόμα στο ουσιαστικό κομμάτι των επαφών με τους παίκτες που θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ. Εφόσον γίνουν μεταγραφές, αυτοί δεν θα είναι πολλοί και έτσι αυτόματα πηγαίνει πίσω το ξεσκαρτάρισμα, αφού για την ώρα ο Άρης δεν μπορεί να κάνει πλάνο με τους δικούς του όρους απόλυτα, παρά την διάθεση κάποιων να συνεχίσουν στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, οι όποιες μεταγραφικές αναζητήσεις γίνονται… είναι απλά αναζητήσεις, αφού η ομάδα δεν μπορεί σε διαδικασία ουσιαστικής κουβέντας, πλην του Πίρσμαν, με τον οποίο έχει συμφωνήσει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην Αλκμήνης είναι αναγκασμένοι να κάνουν υπομονή για ακόμη έναν μήνα, με την ελπίδα ότι δεν θα αργήσει πολύ ακόμα η απόφαση. Και φυσικά να είναι θετική για την ομάδα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button