Ποδόσφαιρο

Πέτρου: «Ξημερώνει μία καινούργια μέρα στις ακαδημίες του Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Box to Box» φιλοξενήθηκε ο νέος έφορος των ακαδημιών του Άρη (Κ6-Κ16), Πέτρος Πέτρου.

Αναλυτικά όσα είπε στους Ιάσονα Μίσχο και Στράτο Μουζίνα:

Αρχικά ανέφερε:

Θέλω να ακούγεται συνέχεια το όνομα των ακαδημιών του Άρη και για καλούς λόγους και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό.

Εγώ σαν έφορος θα φροντίσω να βελτιωθεί η λειτουργεία της ακαδημίας σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτά αφορούν τον ρουχισμό των παιδιών, τη σωστή ενημέρωση των γονέων, είτε αφορά άλλα θέματα όπως η προπόνηση και η εκπαίδευση των παιδιών μας.

Αυτό θα επιτευχθεί με τις κατάλληλες προσθήκες με προπονητές, ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές και όχι μόνο.

Για τους λόγους που ασχολήθηκε ο ίδιος με τις ακαδημίες:

Το όραμα μου είναι να αποκτήσουν οι ακαδημίες του Άρη την παλιά τους αίγλη και να γίνουν ένα στολίδι, να μιλάνε όλοι για τις ακαδημίες του Άρη.

Αυτό που θέλουμε εμείς με τη βοήθεια του Α.Σ. και του Λευτέρη του Αρβανίτη είναι να αναδείξουμε το ταλέντο των παιδιών και να αναδείξουν ισχυρές προσωπικότητες. Δεν θα γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές, άλλοι θα γίνουν επιστήμονες, άλλοι επιχειρηματίες.

Για το αν η ακαδημία μπορεί να διευκολύνει το έργο των γονέων:

Τα έχω βιώσει τόσα χρόνια και εγώ τα προβλήματα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έρχεται μία καινούργια μέρα στις ακαδημίες του Άρη.

Ήδη οι γονείς είναι πιο ήρεμοι, δείχνουν ότι με στηρίζουνε γιατί με ξέρουνε χρόνια και οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι που με εμπιστεύτηκαν ο Λευτέρης ο Αρβανίτης και ο Α.Σ. Άρης.

Για το προσωπικό που θα υπάρχει για κάθε τμήμα:

Σε κάποια τμήματα δεν είχαμε βοηθούς, τώρα υπάρχουν σε όλα τα τμήματα και είναι στις θέσεις τους. Από εκεί και πέρα θα έχουμε και διατροφολόγο και παιδοψυχολόγο, θα ετοιμάσουμε και event για τα παιδιά και τους γονείς.

Σε αυτές τις ηλικίες ο αθλητισμός είναι και διασκέδαση. Εμείς θέλουμε τα παιδιά να διασκεδάζουν και να βγαίνουν καλοί χαρακτήρες.

Για την προετοιμασία των ακαδημιών στην Πτολεμαΐδα:

Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές, προπονήσεις, γυμναστήρια και φιλικά παιχνίδια. Τα παιδιά το χαίρονται και οι προπονητές βγάζουν τα συμπεράσματα τους.

Για το αν τα παιδιά θα παίζουν και σε τουρνουά μακριά από τη Θεσσαλονίκη:

Ήδη έχουν κλειστεί τουρνουά, η οργάνωση είναι πολύ καλή φέτος, θα ανακοινωθούν όλα στο μέλλον, θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.

Για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί ο Άρης:

Περιμένουμε να ετοιμαστούν κάποια γηπεδάκια κοντά στη Νέα Ελβετία, περιμένουμε να γίνουν για να μεταφερθούν αρκετά τμήματα εκεί πέρα.

Για το αν ο Άρης μπορεί να έχει και τμήμα στη δυτική Θεσσαλονίκη:

Είναι κύριο μέλημα μας και το κοιτάμε πολύ ζεστά το θέμα, το βλέπουμε ήδη. Το ξέρω και το έχω βιώσει ότι το θέλει ο κόσμος, θα προσπαθήσουμε να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button