Ποδόσφαιρο

Πέρσι βασικοί, φέτος σε αναμονή…

Τρεις ποδοσφαιριστές που την προηγούμενη σεζόν ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές για τον Άρη, φέτος έχουν πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής…

Για να αντιληφθείς ότι μία ομάδα έχει δυναμώσει σε σχέση με την περασμένη σεζόν, πρέπει να δεις τι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές που από βασικοί, έχουν πολύ μικρότερη συμμετοχή. Στον Άρη υπάρχουν τρεις τέτοιες περιπτώσεις, με τους Χαβιέ Ματίγια, Δημήτρη Μάνο και Εμάνουελ Σάκιτς, που από βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια πέρσι, πλέον έρχονται κυρίως από τον πάγκο, για να βοηθήσουν για λίγα λεπτά.

Ο Χαβιέ Ματίγια έχει αγωνιστεί μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αστάνα που ήταν βασικός, έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι στην αρχική ενδεκάδα, αυτό με τη Λαμία, βγαίνοντας ως αλλαγή στο 73′. Έχει παίξει και τρεις φορές σαν αλλαγή, στις αναμετρήσεις με Ατρόμητο (13′), Παναιτωλικό (11′) και Παναθηναϊκό (5′), μένοντας στον πάγκο στα υπόλοιπα παιχνίδια. Συνολικά έχει 103′ λεπτά συμμετοχής στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Μάνος έπαιξε σαν βασικός στο δεύτερο παιχνίδι με την Αστάνα (σκοράροντας και το μοναδικό του φετινό γκολ) και από κει και πέρα, έχει πέντε συμμετοχές σαν αλλαγή, όντας εκτός λόγω προβλήματος στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είχε αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με Απόλλωνα (28′), ΟΦΗ (17′), Ιωνικό (14′), Παναιτωλικό (11′) και Λαμία (3′). Συνολικά μετράει 73′ λεπτά συμμετοχής στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς ήταν στο βασικό σχήμα στην πρώτη φετινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση και από κει πέρα “είδε” ενδεκάδα μόνο στη Νίκαια, κόντρα στον Ιωνικό, βγαίνοντας σαν αλλαγή στο 57′. Από κει και πέρα έπαιξε και 4′ λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο. Έχει συνολικά 61′ λεπτά συμμετοχής στο φετινό Πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button