Ποδόσφαιρο

Πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός

Στη Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός, με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε την πρόκριση με το 4-0 επί της Μπότεφ Πλόβντιβ και πλέον στον Γ’ προκριματικό του Europa League θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό ήταν ένα γρήγορο γκολ και το κατάφερε στο 6′. Έπειτα από συνεργασία που ξεκίνησε από τη μία περιοχή και ολοκληρώθηκε στην άλλη. Στα τελευταία μέτρα ο Τζούρισιτς βρήκε στην πλάτη τον Μλαντένοβιτς, εκείνος γύρισε συρτά και ο Γερεμέγεφ άνοιξε το σκορ. Οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το 20′, η Μπότεφ είχε ένα καλό διάστημα μέχρι το 30′ και δοκάρι με σουτ του Μίνκοφ, αλλά ο Παναθηναϊκός στο 39′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τζούρισιτς να σουτάρει και με την βοήθεια του Ούτζα να κάνει το 2-0.

Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στον ελληνικό σύλλογο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έπειτα από ένα κλέψιμο ψηλά, ο Μαντσίνι έδωσε την ασίστ και ο Τζούρισιτς σαν σε προπόνηση έστειλε επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, γράφοντας το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός παρά το «μαξιλαράκι» του 3-0, δεν σταμάτησε και στο 50′ πέτυχε και τέταρτο γκολ. Από κάθετη του Κώτσιρα, ο Γερεμέγεφ «χάϊδεψε» την μπάλα και την έστειλε στο βάθος της εστίας. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους πράσινους να παίρνουν εύκολα την πρόκριση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button