Γενικά

Πάει στο Λονδίνο ο Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν το βάζει κάτω και θα κάνει ό,τι μπορεί για να διαψεύσει τους πάντες και να παίξει στο Wimbledon (1-14/7)!

Έχουν περάσει μόνο 17 μέρες από την επέμβαση στο γόνατο, όμως η αποθεραπεία του θρυλικού τενίστα πηγαίνει εξαιρετικά, όπως φάνηκε και από βίντεο που μοιράστηκε ο ίδιος στα social media.

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα αφήσει στην άκρη το Wimbledon και θα αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα δεδομένα άλλαξαν και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο βρετανικό σλαμ!

Σύμφωνα με το BBC, λοιπόν, ο 37χρονος Σέρβος θα είναι τη Δευτέρα (24/6) στο Wimbledon, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στη διοργάνωση. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Σημειώστε ότι κάτι ανάλογο είχε πάθει πριν από τρία χρόνια ο Τέιλορ Φριτζ, που βγήκε με αναπηρικό καροτσάκι από το court του Roland Garros με τραυματισμό στον μηνίσκο, όμως έπαιξε μετά από χειρουργείο στο Wimbledon και έφτασε ως τον τρίτο γύρο.

O Aμερικανός, μάλιστα, είχε επικοινωνία με τον Τζόκοβιτς και του εξήγησε τι συνέβη στη δική του περίπτωση.

Ο Νόλε έχει φτάσει στον τελικό του Wimbledon τις πέντε τελευταίες χρονιές και έχασε πέρυσι τον τίτλο από τον Κάρλος Αλκαράθ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button