Μπάσκετ

Πάει… Καρπενήσι, συνεχίζοντας να ψάχνει για ψηλούς

Ο Άρης Midea αναχωρεί σήμερα (14/08) για το Καρπενήσι, έχοντας ακόμη ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, το θέμα που προέκυψε με τον Λαζέφσκι και χωρίς τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Οι μέχρι τώρα προσπάθειες του Γιάννη Καστρίτη και των διοικούντων της ΚΑΕ δεν έχουν αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την απόκτηση του βασικού ψηλού, δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι δική τους ευθύνη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει προτάσεις σε αρκετούς παίκτες, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με κάποιον εξ αυτών, κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεών τους.

Στον Άρη εντείνουν τις επαφές τα τελευταία εικοσιτετράωρα, προκειμένου να συμφωνήσουν με σέντερ και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Καστρίτης ψάχνει και για ένα ακόμη παίκτη που θα παίζει στο “4” και στο “5”, αλλά περιμένει να ξεκαθαρίσει και η εικόνα για τον Νέιτ Λαζέφσκι, καθώς είναι πιθανό να προκύψει ένα ακόμη κενό.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τολιόπουλο, του έχει δοθεί άδεια, έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, ώστε να “φορτίσει” τις “μπαταρίες” του και να εμφανιστεί έτοιμος, μετά τις 20 Αυγούστου, να πιάσει και πάλι δουλειά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button