Ποδόσφαιρο

Πάει για τιμωρία 12 αγωνιστικών ο Χουλκ!

Η Ατλέτικο Μινέιρο στις 24 Απριλίου φιλοξένησε την Κορτίμπα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή (2-2). Ωστόσο, αυτό που είχε τραβήξει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου ήταν το χτύπημα που είχε κάνει ο Χουλκ, στον αντίπαλο του.

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός κλώτσησε παίκτη της Κορτίμπα στα γεννητικά του όργανα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείχνει μόνο την κίτρινη κάρτα.

Αυτή η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενδεχομένως να στοιχίσει κάτι παραπάνω στο ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς κλήθηκε σε απολογία για την συμπεριφορά του και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία από το Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικής Δικαιοσύνης στη χώρα, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 12 αγωνιστικές.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Μινέιρο θα στηρίξουν την υπερασπιστική γραμμή τους στην αναφορά του διαιτητή στο φύλλο αγώνα για την επίμαχη χάση, όπου είχε κάνει λόγο για απερίσκεπτο μαρκάρισμα του Χουλκ πάνω σε αντίπαλο, έτσι ώστε αν τελικά επιβληθεί τιμωρία στον παίκτη να είναι μεταξύ 1 έως 3 αγωνιστικών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button