Ποδόσφαιρο

Πάει για ολική αναδόμηση στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Μάρτιν Φρίντεκ είναι το νέο όνομα στο πλάνο του Άρη για την ενίσχυση του ρόστερ στα αριστερά μπακ, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα σταματήσει εκεί…

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές τις τελευταίες μέρες και με στόχο των κιτρινόμαυρων το deal να κλείσει άμεσα για να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον όλα πάνε καλά τότε ο Φρίντεκ θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αλλά ο Άρης είναι πολύ πιθανό να μην σταματήσει εκεί, κρίνοντας ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει ακόμη μία προσθήκη στα αριστερά της άμυνας.

Γι’ αυτό παραμένει στο τραπέζι η περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα, που συνεχίζει στη Χετάφε, χωρίς να υπολογίζεται, αλλά δεν είναι μόνος αυτός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη δύο περιπτώσεις που εξετάζονται και η μία μάλιστα αρκετά έμπειρη

Όλα αυτά βέβαια μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με τον Άρη να διαθέτει μόνο τον Φεράρι για την ώρα στη συγκεκριμένη θέση, έχοντας και ως λύσεις ανάγκης τον Μοντόγια (που στο ξεκίνημα της σεζόν… μετατίθεται στα χαφ) και τους Παναγίδη, Φατόρε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button