Γενικά

Ο Ola Källenius μας δείχνει τη νέα Mercedes-Benz S-Class (video)

Mία περιήγηση στο εργοστάσιο της Mercedes στην μετά κορονοϊό εποχή.

Λίγες μόνον ώρες μετά τη διαρροή φωτογραφιών από τη νέα Mercedes-Benz S-Class (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά), ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ola Källenius έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αποκλύπτει και επίσημα το μοντέλο, αλλά παράλληλα μας καλωσορίζει στη μετά κορονοϊό εποχή.

Στο βίντεο ο Källenius φορά μάσκα και μπαίνει στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz για να μας δείξει πώς ξεκίνησε και πάλι η παραγωγή με όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Στο περιθώριο της ξανάγησης και αφού έχει περάσει από διάφορα τμήματα του εργοστασία μας δείχνει και εικόνες από τη νέα S-Class και μας προτρέπει να είμαστε συντονισμένοι για την επίσημη παρουσίασή της.

Όπως συμβαίνει με κάθε γενιά της S-Class, το μοντέλο αναμένεται να εισάγει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της αυτοκίνησης με μια σειρά από καινοτομίες και εξελιγμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Στο εσωτερικό είναι που έχουμε και τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα της Mercedes-Benz. Οι ενωμένες οθόνες που εισήγαγε η υφιστάμενη γενιά S-Class και υιοθέτησε ολόκληρη η γκάμα της εταιρείας, δίνει τη θέση της σε μια νέα διάταξη. Πίσω από το νέο τριάκτινο τιμόνι κρύβεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγάλης διαμέτρου, και μια εσοχή που ίσως έχει να κάνει με το εξελιγμένο Heads-Up Display.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button