Μπάσκετ

Ο Χάρης Παπαγεωργίου αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο

Σήμερα εκτιμάται ότι θα βγει από το νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας, με τις πρώτες εξετάσεις να μην δείχνουν κάτι ανησυχητικό.

Στην κλινική “Ερρίκος Ντυνάν” που μεταφέρθηκε εσπευσμένα τη Δευτέρα, παρέμεινε χθες για δεύτερη ημέρα ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, προκειμένου να παραβρεθεί στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και μετά την προσγείωση διακομίσθηκε στο “Ερρίκος Ντυνάν”, όπου έκανε εισαγωγή.

Όπως έγινε γνωστό χθες, υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η αιτία της λιποθυμίας του. Σε πρώτη φάση δεν διαπιστώθηκε κάποιο καρδιολογικό ή άλλο ανησυχητικό θέμα. Ο Παπαγεωργίου αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα, εφόσον δεν παρουσιαστεί κάτι απρόοπτο.

Τόσο ο ΕΣΑΚΕ όσο και η ΕΟΚ στάθηκαν εξ αρχής στο πλευρό του επικεφαλής της διοίκησης των κιτρινόμαυρων. Όπως φρόντισε για ό,τι χρειαζόταν και ο Μιχάλης Ρωμανίδης, σύμβουλος της διοίκησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button