Μπάσκετ

Ο Φώτσης συνεχίζει στα 42 του στον Ηλυσιακό για έβδομη χρονιά!

Ο Αντώνης Φώτσης θα παραμείνει στον Ηλυσιακό για έβδομη διαδοχική χρονιά, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα των Ιλισίων.

Ο Αντώνης Φώτσης επέστρεψε στον Ηλυσιακό όταν ακόμη η ομάδα των Ιλισίων αγωνιζόταν στην Α’ ΕΣΚΑ και συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και την τεράστια εμπειρία του, ανανεώνοντας για έβδομη διαδοχική χρονιά, σε ηλικία 42 ετών.

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Ηλυσιακού, Νίκος Ρουμελιώτης ενημέρωσε για την παραμονή του Φώτση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Για να μπορέσεις να σκαρφαλώσεις στο κακοτράχαλο και ψηλό βουνό της Γ’ Εθνικής, με το βάρος του Ηλυσιακού στην πλάτη, θα ήταν ευχής έργο να έχεις δυο στιβαρά χέρια να σε τραβήξουν! Δεν θα υπήρχαν καλύτερα από αυτά του Αντώνη Φώτση! Ακόμα και τώρα το δικό μας παιδί θα είναι εδώ μαζί μας ψυχή τε και σώματι για το όνειρο! Σε ευχαριστώ φίλε Αντώνη εγώ και όλη η γειτονιά».

Ο Ηλυσιακός συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τους Πανναξιακό, Ιάλυσο, Δούκα, Πικέρμι, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΚΑΟΚ, Πέρα, Ελευσίνα, Αγία Παρασκευή, Αργοναύτη Τριγλίας και Ίκαρο Καλλιθέας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button