Ποδόσφαιρο

Ο Φερέιρα θυμάται την τεσσάρα: «Ήταν βαρύ, δύσκολο να διαχειριστούμε αυτό που έγινε μετά»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε σε Ελληνικό μέσο για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην «τεσσάρα» του Χαριλάου.

Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «βαρύ και άδικο» ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονα του για την στήριξη που δεν είχαν οι παίκτες του μετά το… ντόρτι.

Όπως είπε στο gazzeta.gr

Όταν χάσαμε από τον Άρη, ήμασταν πρώτοι. Θυμάμαι ότι ο Άρης στην πρώτη του επίσκεψη στην εστία μας σκόραρε. Ήταν βαρύ και άδικο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος γιατί μπήκαμε πολύ δυνατά. Αν δείτε και τα στατιστικά – αν τα θυμάμαι καλά – ο Άρης έκανε έξι ευκαιρίες και έβαλε τέσσερα γκολ. Ήταν μια δύσκολη στιγμή και έπρεπε να συνεχίσουμε.

Ήξερα την αντιπαλότητα με τον Άρη, είναι όμως και ελληνικό πρόβλημα ότι δεν υπάρχει ισορροπία. Ή είσαι ο καλύτερος, ή είσαι ο χειρότερος. Δεν είναι έτσι. Ήταν δύσκολο να τη διαχειριστούμε αυτήν την ήττα και για το τι ακολούθησε μετά. Θα έπρεπε νομίζω να στηρίξουμε περισσότερο αυτούς τους παίκτες γιατί κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ μετά από τόσα χρόνια την περασμένη σεζόν, γιατί προσπάθησαν, αλλά εκείνη τη νύχτα δεν τους βγήκε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button