Ποδόσφαιρο

Ο Φαμπιάνο κρίνει την αμυντική ενίσχυση…

Μετά την επικύρωση της παραμονής του Άκη Μάντζιου και τη νέα χρονιά, ο Αρης βάζει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, χωρίς όμως να έχει τη βιασύνη των προηγούμενων χρόνων, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Αυτή η διαφορά δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες της ομάδας να αξιολογήσουν καλύτερα τις επιλογές τους και να μην προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις, που το πιο πιθανό είναι να τους οδηγήσουν (ξανά) σε λάθη. Περίοπτη θέση στη μεταγραφική ατζέντα έχει η άμυνα. Το παράδοξο εδώ βέβαια είναι ότι έχει γεμάτο ροστέρ στη συγκεκριμένη γραμμή, ωστόσο από τα επτά ενεργά συμβόλαια σχεδόν τα μισά είναι σίγουρα.

Στα επτά ενεργά συμβόλαια που αναφέρουμε δεν συμπεριλαμβάνεται του Φαμπιάνο Λέισμαν και η αλήθεια είναι πως η δική του περίπτωση είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις κινήσεις οι οποίες θα γίνουν. Επιθυμία του Αρη είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, αλλά οι απαιτήσεις του κρίνονται απαγορευτικές. Σε κάθε περίπτωση, οι κιτρινόμαυροι θα κληθούν μέσα στον Ιούνιο να κλείσουν οριστικά το θέμα του Βραζιλιάνου. Εφόσον αποχωρήσει, τότε θα χρειαστεί τουλάχιστον μία προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, με συγκεκριμένες απαιτήσεις και αγωνιστικά χαρακτηριστικά (παρόμοια του Φαμπιάνο), ούτως ώστε να καλυφθεί επάξια το μεγάλο κενό που θα δημιουργηθεί.

Από την άλλη, Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ είναι οι κεντρικοί αμυντικοί με ενεργά συμβόλαια και τη νέα σεζόν και με τα τωρινά δεδομένα παραμένουν στο ρόστερ.

Στη θέση του αριστερού μπακ είναι δεδομένη η ενίσχυση και ο αριθμός των κινήσεων θα κριθεί από το μέλλον του Φεράρι, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει. Ο Αρης δεν μπορεί να στηριχθεί και τη νέα σεζόν με έναν δεξιοπόδαρο μπακ (Μοντόγια) στην αριστερή πλευρά.

Στο δεξί άκρο της άμυνας έχουν συμβόλαια ο Οντουμπάτζο, ο Μοντόγια αλλά και ο Φατόρε. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα μείνουν και οι τρεις. Ήδη υπάρχουν φήμες για τον Οντουμπάτζο που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και όλα είναι ανοιχτά για πιθανή πώληση, ενώ και οι άλλοι δύο φαίνεται ότι είναι στο πλάνο της επόμενης σεζόν εκτός κι αν προκύψει κάποια αλλαγή δεδομένων. Αυτό θα εξαρτηθεί (και) από τον αριθμό των μεταγραφών που πρόκειται να γίνουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button