ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Τότι σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα 48 του!

Δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν έντονα έκανε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος είπε πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα 48 του χρόνια.

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Φραντσέσκο Τότι έλεγε αντίο στην αγαπημένη του Ρόμα και στο αγαπημένο του ποδόσφαιρο, σε ένα κατάμεστο Ολίμπικο, με δάκρυα στα μάτια…

Οκτώ χρόνια μετά και ο Capitano των Ρωμαίων έκανε κάποιες δηλώσεις που μόνο χαρούμενους αφήνουν αυτούς που έχουν λατρεία προς το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός στα 48 του ανέφερε πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην ενεργό δράση και πως ομάδες της Serie A του έχουν κάνει πρόταση.

Μάλιστα, ο Τότι σημειώνει πως θα χρειαστεί μόνο 2-3 μήνες για να βρει τη φόρμα του και μπορεί να παίξει άνετα για 30 με 40 λεπτά.

«Τον τελευταίο καιρό με καλούν ομάδες από τη Serie A και με έχουν κάνει να σκεφτώ λίγο. Θα ήταν δύσκολο, αλλά στη ζωή δεν θα πω ποτέ ποτέ. Στο ποδόσφαιρο έχουν ήδη υπάρξει παίκτες που έχουν επιστρέψει στο γήπεδο μετά από συνταξιοδοτήθηκε για χρόνια».

Ενώ ξεκαθάρισε αν οι ομάδες είναι από το ιταλικό πρωτάθλημα: «Ναι πρόσφατα. Πριν από ένα μήνα κιόλας».

Ο Τότι αρνήθηκε βέβαια ότι η πρόταση ήταν από τη Ρόμα, ούτε από τη Λάτσιο. Ανέφερε απλά ότι ήταν από ομάδες της Ιταλίας. Πάντως σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο καιρό πιστεύει ότι θα του πάρει για να ξαναβρεί την φόρμα του, ο 48χρονος ήταν αισιόδοξος.

«Δυο, τρεις μήνες. Πρέπει να προπονηθώ καλά για να επιστρέψω στην Serie Α. 30-40 λεπτά μπορώ να παίξω ακόμα».

Τέλος, σε ερώτηση για ποιο λόγο σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ο Τότι απάντησε: «Δεν ήταν επιλογή μου, το ξέρετε όλοι. Δεν επέλεξα να σταματήσω να παίζω για τη Ρόμα και αυτό το παράθυρο ήταν πάντα ανοιχτό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button