Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Ο τρόπος εισόδου στο Παλέ για το αυριανό φιλικό

Για πρώτη φορά, στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Χάποελ Τελ Αβίβ (12/09, 20.30) θα εφαρμοστεί η ψηφιακή ταυτοποίηση και είσοδος στο γήπεδο.

Μπορεί ειδικά για το φιλικό να υπάρχουν και… δικλείδες ασφαλείας με δύο… βοηθητικά εκδοτήρια, κάτι τέτοιο όμως δεν αναμένεται να ισχύει στα επίσημα παιχνίδια.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από την μπουτίκ της ΚΑΕ (11:00 – 19:00 και ανήμερα του αγώνα έως τις 20:30) και από την πλατφόρμα της More, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2024-2025/

Με τον νέο νόμο, η διαδικασία με τα εισιτήρια είναι η εξής:

1 Μετά την αγορά του εισιτηρίου, μπαίνουμε στο Gov.gr Wallet, στο Ψηφιακό μας Πορτοφόλι και πληκτρολογούμε ή σκανάρουμε τον κωδικό του εισιτηρίου μας. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία, το εισιτήριό μας έχει προστεθεί στο ψηφιακό μας πορτοφόλι.

2 Επιλέγουμε το εισιτήριό μας και εμφανίζεται το QR code ή το barcode, το οποίο θα χρειαστούμε για την είσοδό μας στο γήπεδο.

Δείτε ΕΔΩ τις αναλυτικές οδηγίες για τον νέο τρόπο εξασφάλισης εισιτηρίου.

Ο μεγάλος προβληματισμός που υπάρχει για τη φιλική αναμέτρηση είναι ο χώρος στάθμευσης των φιλάθλων. Εξαιτίας της ΔΕΘ, δεν θα είναι δυνατή η στάθμευση τόσο μέσα στην έκθεση όσο και περιμετρικά από το γήπεδο.

Την ίδια ώρα, για λόγους ασφαλείας, τόσο τα court-side seats, όσο και οι θέσεις platinum θα παραμείνουν κενές στη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button