Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ο στόχος της σταθεροποίησης στα ψηλά…

Μετά το διάλειμμα λόγω Εθνικών ομάδων, ο Άρης επιστρέφει ξανά σε δράση, έχοντας μπροστά του ένα σερί δύσκολων και απαιτητικών αγώνων, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για το Πρωτάθλημα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, βάζοντας ως στόχο να διατηρηθεί στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ώστε να μείνει μέσα στο κόλπο της τετράδας.

Για να το καταφέρει αυτό βέβαια, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό την έδρα του, κάτι που αν μη τι άλλο είναι εφικτό, αν αναλογιστεί κανείς, ότι τα ντέρμπι που ήταν να δώσει στο… σπίτι του, για το πρώτο μισό σεζόν, τα έδωσε.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου ο Άρης υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” Καλλιθέα, Λεβαδειακό και ΝΠΣ Βόλο. Τρία παιχνίδια τα οποία επιβάλλεται να πάρει. Κι από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη μία τριάδα ματς μακριά από την έδρα του, κόντρα σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Στόχος είναι να πάρει τα τρία ματς στην έδρα του κι από εκεί και πέρα, να περάσει αλώβητος από το Αγρίνιο και να δείξει το… γνωστό αγωνιστικό πρόσωπό του στα ντέρμπι.

Η καλύτερη συγκομιδή του Άρη σε 1ο γύρο τα τελευταία χρόνια είναι οι 29 βαθμοί της σεζόν 2020-21, πάλι με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του. Για την ώρα, στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει 14.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button