Ποδόσφαιρο

Ο στόπερ, ο χαφ και ο εξτρέμ…

Πέραν της κορυφής της επίθεσης, όπου η υπόθεση Φαν Βέερτ είναι σε πρώτο πλάνο, ο Άρης χρειάζεται τουλάχιστον δύο ακόμη ενισχυτικές ενέργειες και από τις επιλογές που θα γίνουν, ουσιαστικά θα αποδείξει και την προσδοκία του.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς προβλέπεται να επιστρέψει στη δράση στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι, με την προσθήκη ενός ακόμη στόπερ να είναι άκρως αναγκαία.

Στη δε θέση του αμυντικού χαφ, ο Σέικ Ντουκουρέ ενεργοποιήθηκε, αλλά τα ταλαιπωρημένα γόνατά του δεν προσφέρουν ασφάλεια. Ο δε Ζαν Ζουλ χαρακτηρίζεται από αγωνιστική αστάθεια και παράλληλα είναι μόνος.

Από εκεί και πέρα, μένει να αποφασιστεί τι θα γίνει στα επιθετικά άκρα. Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του Λούις Πάλμα.

Στον Άρη είναι δεδομένο ότι περιμένουν προτάσεις για τον 23χρονο επιθετικό, ίσως όμως η μία που αναμένουν να μην είναι από ομάδα που ήδη έχει ενταχθεί στη συνομοταξία των ενδιαφερόμενων και ίσως εκτός Ευρώπης.

Το σίγουρο είναι ότι η εξέλιξη της υπόθεσής του θα καθορίσει τις κινήσεις στα επιθετικά άκρα. Εκεί που υπήρχε σιγουριά για τον δανεισμό του Άλβαρο Θαμόρα, ξαφνικά ο Κοσταρικανός πήρε δύο παιχνίδια στα πόδια του.

Εν τέλει, τα δεδομένα οδηγούν στην εκτίμηση ότι οι επόμενες ημέρες είναι καταλυτικές ή μάλλον καθοριστικές ως προς την τελική διαμόρφωση του ρόστερ, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο Άρης τη σεζόν που ήδη ξεκίνησε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button