Ποδόσφαιρο

Ο Σπαλέτι απάντησε στον Μουρίνιο: «Κάνω τις δικές μου εκτιμήσεις, έχουμε ποιότητα και δυνατούς παίκτες»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι απάντησε στις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος τόνισε ότι θα του προκαλέσει έκπληξη εάν η Ιταλία φτάσει στο back to back, με τον τεχνικό της Σκουάντρα Ατζούρα να δείχνει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του EURO 2024.

Απάντηση από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι προς τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε μίλησε ενόψει της έναρξης του EURO 2024 και αναφέρθηκε στα φαβορί της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός της προσωπικής του λίστας την Ιταλία.

Ο Special One αποκάλεσε «έκπληξη» τη Σκουάντρα Ατζούρα, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να του απαντά και να τονίζει ότι εμπιστεύεται την ποιότητα των δικών του ποδοσφαιριστών.

«Κάνω τις δικές μου εκτιμήσεις και πιστεύω ότι είναι αντικειμενικές. Πρέπει να έχουμε αυτή την αυτοεκτίμηση που δεν δημιουργεί δυσκολίες. Είμαστε στο επίπεδο του οποιουδήποτε αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να σκεφτόμαστε από πού ξεκινήσαμε και τις δυσκολίες που είχαμε. Πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε, αλλά έχουμε ποιότητα, έχουμε δυνατούς παίκτες που προχωρούν», τόνισε ο Σπαλέτι και απάντησε με αυτόν τον τρόπο στον Πορτογάλο τεχνικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button