Ποδόσφαιρο

Ο Σούντγκρεν έδειξε ότι σκέφτεται την παραμονή!

Εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε ενημερώσει, ότι το κλίμα όσον αφορά τη διατήρηση του Σουηδού δεξιού οπισθοφύλακα στο ρόστερ του Άρη και μετά το καλοκαίρι, έχει αλλάξει άρδην.

Πριν από περίπου δύο μήνες και τις μέρες που ακολούθησαν την απόφαση του Σούντγκρεν να μην ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, όλα έδειχναν “μαύρα” για το ενδεχόμενο παραμονής τους στους κιτρινόμαυρους. Αυτό όμως πλέον έχει αλλάξει, καθώς η ειλικρινής μεταμέλεια που έδειξε μιλώντας με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ήταν καθοριστική για να μπουν σε νέα βάση οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Σουηδός μιλώντας χθες στη NOVA, ενόψει της σημερινής (23/02, 18.00) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. “Είμαι καλά στον Άρη. Θέλω να μείνω και να συνεχίσω. Ξεκίνησα προσωπικά κάτι πολύ καλό με την ομάδα από πέρυσι”, ανέφερε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η μη ισχύ όσων είχαν κυκλοφορήσει για συμφωνία του Σουηδού με άλλη ελληνική ομάδα, κάτι που ο ίδιος είχε διαψεύσει μιλώντας με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη. Η κίνηση έχει γίνει από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη, οι δηλώσεις του Σούντγκρεν έδειξαν το δρόμο και θεωρώ ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε μία νέα επαφή που θα έχουν το επόμενο διάστημα, για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button