Μπάσκετ

Ο Σολοθάμπαλ μιλά για Άρη και την ατμόσφαιρα στο Παλέ «Δεν θα ξεχάσω την κόλαση της Θεσσαλονίκης»

Ο Ισπανός καλαθοσφαιριστής Ιγκνάθιο “Νάτσο” Σολοθάμπαλ κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, μιλά για Άρη, Παλέ και τις μονομαχίες με τον Νίγο Γκάλη στο παρκέ.

Ο Σολοθάμπαλ αγωνίστηκε 17 ολόκληρα χρόνια (1975-1992) στην Μπαρτσελόνα και κατέκτησε 19 τίτλους.

Ο 62χρονος παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του (www.laresistenciadelpalau.com) μιλώντας για τα όσα βιώνει και ο ίδιος αυτή την στιγμή εν μέσω κορονοϊού και μεταξύ άλλων μιλώντας για στιγμές τις μπασκετικής του καριέρας που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αναφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο Παλέ: «Η ατμόσφαιρα ήταν κολασμένη. Πετούσαν καρέκλες, νομίσματα έπεφταν στο κεφάλι τους, αλλά σχεδόν πάντα κερδίζαμε στη Θεσσαλονίκη παρότι ο Άρης ήταν μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου με το εκπληκτικό δίδυμο των Γκάλη-Γιαννάκη. Πολλοί από εκείνη την ομάδα τι γινόταν τότε στις κερκίδες».

Ενώ για τιην άμυνα της ομάδας του απέναντι στους Γκάλη-Γιαννάκη: «δεν ήταν εύκολο να σταματήσεις τόσο τον Γκάλη όσο και τον Γιαννάκη γιατί είχαν μεγάλη ατομική ικανότητα, έβλεπαν και διάβαζαν το παιχνίδι. Η προσπάθειά μας εστίαζε στο να μην πάρουν την μπάλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button