Ποδόσφαιρο

Ο… σκόρερ Ασλανίδης έδωσε χαμόγελα σε μία κακή βραδιά (1-1)

Διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα έδειξε ο Άρης και ηττήθηκε 0-1 από την Λαμία.

Δεν ξεκίνησε καλά ο Άρης, με την Λαμία να απειλεί στο 8′ με τους παίκτες της να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ και στο 11′ με τον Μανούσο να πλασάρει πάνω στα σώματα.

Ο Άρης είχε ένα σουτ του Ιτούρμπε στο 14′, χωρίς όμως να μπορέσει να συνεχίσει να απειλεί. Ουσιαστικά το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε μόνο με μερικές προϋποθέσεις από τις δύο ομάδες και μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη μία κεφαλιά του. Δεληζήση.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Ο Ματέο Γκαρσία βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει.

Ο ρυθμός παρέμεινε πάρα πολύ χαμηλός, με την Λαμία στο 70ο λεπτό να κερδίζει ένα φάουλ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτελέστηκε εξαιρετικά με τον Ρόμανιτς να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Ο Άρης ανέβασε σχετικά τον ρυθμό με την είσοδο του Χαϊροβιτς με σουτ του Βόσνιου αλλά και του Σάσα, την Λαμία να κάνει μέχρι και… καθυστερήσεις σε φιλικό.

Τελικά στο τέλος ο Άρης πέτυχε ένα γκολ, με τον Ασλανίδη να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζέγκο για το τελικό 1-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button