Ποδόσφαιρο

Ο Σιδηρόπουλος αντιμίλησε στον Κλάτενμπεργκ και θύμισε πιο πολύ οπαδό του ΠΑΟΚ παρά διαιτητή…

Ο Δωδεκανήσιος από το Ωραιόκαστρο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ξέρει καλύτερα από διαιτητή που έχει σφυρίξει τελικό Champions League.

Την στιγμή που ο Κλάτενμπεργκ είπε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα τα ασπρόμαυρα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, η την μαϊμού… γκολ αν προτιμάται.

Αυτό όμως είναι αναμενόμενο. Αυτό που ήταν περίεργο ήταν η θέση του Σιδηρόπουλου. Ο «κορυφαίος Έλληνας διαιτητής» όπως πολλοί ισχυρίζονται αντιμίλησε στον Κλάντενμπεργκ με αυτό που λέει να είναι… σαν να τα πήρε copy paste από την γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος διαιτητής πιο πολύ θύμισε (όχι ότι υπονοεί κανείς ότι είναι) οπαδό του ΠΑΟΚ που λέει «ναι αλλά και ο Ολυμπιακός ευνοείται» παρά διαιτητή.

Σύμφωνα με σάιτ των Αθηνών ο Σιδηρόπουλος είπε «Εσύ δεν μας έλεγες πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης με Λισγάρα και Χασάν»; Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε ότι ήταν διαφορετική εκείνη φάση, ο διάλογος συνεχίστηκε με ένταση μέχρι να αναγκάσουν τον Κλάτενμπεργκ να πει… bullshit και να τελειώσει την συζήτηση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button