ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Σεΐχης Μανσούρ ανέλαβε να πείσει τον Γκουαρδιόλα να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι

Συζητήσεις συνεχίζει να προκαλεί στην Αγγλία το αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail», τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αποφασίσει να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός προπονητής έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τη Σίτι και έχει αποφασίσει, όπως υποστήριξε η εφημερίδα, να μην το επεκτείνει, παρά την πρόθεση της διοίκησης να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο «Ετιχαντ». Πάντως οι παράγοντες των «Πολιτών» ελπίζουν πως τελικά θα καταφέρουν να μεταπείσουν τον Γκουαρντιόλα να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Mirror» ο διάσημος τεχνικός συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Τξίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος τού μετέφερε μήνυμα της διοίκησης πως έχει διορία έως τον προσεχή Δεκέμβριο για ν’ αποφασίσει αν θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο «Ετιχαντ», καθώς η διοίκηση θέλει χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο ιδιοκτήτης, όμως, της Σίτι, ο βαθύπλουτος πρίγκιπας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σεϊχης Μανσούρ, έχει αναλάβει προσωπικά να πείσει τον κορυφαίο προπονητή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο Μάντσεστερ.

Ηδη έχει επικοινωνήσει μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν μέσα στο καλοκαίρι, μετά το Euro στη Γερμανία, στο Ντουμπάι για να συζητήσουν το θέμα. Ο Μανσούρ σκοπεύει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα του Γκουαρντιόλα για να τον κρατήσει στον πάγκο της Σίτι έως το καλοκαίρι του 2027.

Οι πληροφορίες αυτές τονίζουν πως ο Μανσούρ σκοπεύει να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του Καταλανού από τα 15 στα 23 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους!) για να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Ο Γκουαρδιόλα οδήγησε τη Σίτι σε οκτώ χρόνια σε έξι κατακτήσεις Premier League, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 17 τίτλους.

Τα ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ισπανός σκέφτεται να φύγει από τη Σίτι και το καλοκαίρι του 2025 να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρο του για συμμετοχή στα τελικά ενός Μουντιάλ, έχοντας ως στόχο το παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί το 2026 σε Καναδά και ΗΠΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button