Ποδόσφαιρο

Ο ρόλος του Εντιαγέ!

Ο Σενεγαλέζος άσος του Άρη ήρθε σαν αμυντικό χαφ, αλλά έχει καθιερωθεί σε ρόλο επιτελικού, παίζοντας ακόμη πιο ψηλά από τη στιγμή που κάθισε στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Χερμάν Μπούργος.

Μία από τις μεταγραφές των κιτρινόμαυρων που συζητήθηκαν ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ήταν αυτή του Μπαντού Εντιαγέ, που ήρθε για να δώσει ύψος και ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Από την αρχή δοκιμάστηκε δίπλα στον Λούκας Σάσα, χωρίς όμως αυτό το δίδυμο να ταιριάξει και αναγκαστικά κάποια στιγμή, λόγω και της μέτριας απόδοσης του Φακούντο Μπερτόγλιο, πέρασε σε θέση επιτελικού.

Αυτή η θέση δεν είναι άγνωστη για τον 31χρονο Σενεγαλέζο, καθώς είχε αγωνιστεί αρκετές φορές εκεί στις προηγούμενες ομάδες του. Μάλιστα τη σεζόν 20115-16 παίζοντας στην Τουρκία και στην Οσμανλίσπορ, σκόραρε έντεκα φορές σε 28 παιχνίδια, καθώς έπαιζε ψηλά, πατούσε πολλές φορές περιοχή και έβρισκε τον τρόπο να δημιουργεί κινδύνους κοντά στην αντίπαλη εστία.

Ο Εντιαγέ είχε παίξει πολλές φορές στη συγκεκριμένη θέση και επί Απόστολου Μάντζιου, αλλά ιδίως με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο έχει αποκτήσει περισσότερες ελευθερίες, παίζοντας κοντά στον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος έχει καθιερωθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, που γίνεται εύκολα δεύτερο φορ, όπως στη φάση του γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button